- Publicitate -
Ad imageAd image

Gabriel Zetea: „Firmele care nu sunt obediente PDL sunt eliminate de la licitatii. In Maramures, asta se intampla sub obladuirea lui Mircea Man”

Ad imageAd image

Consilierul judetean PDL Gabriel Zetea, secretar al PSD Maramures, avertizeaza din nou conducerea judetului in ceea ce priveste derularea si executarea lucrarilor de investitii din Maramures. Conform lui Zetea, judetul este unul portocaliu din punct de vedere al firmelor care castiga licitatiile desfasurate.

Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, acesta a declarat ca responsabil de aceasta situatie este Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures si al organizatiei judetene a PDL.

„La licitatii, pentru lucrarile executate de stat, sunt eliminate firmele care nu sunt obediente PDL. Si nu doar la nivel national. La fel e si in Maramures. Licitatiile sunt castigate de firmele portocalii. Iar lucrurile acestea se intampla sub obladuirea lui Mircea Man”, a declarat Gabriel Zetea, pe Cinemar TV (CBN), in cadrul emisiunii Garda de Noapte.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu