- Publicitate -
Ad imageAd image

Gabriel Zetea ataca dur conducerea judetului: „Prefectul Sandu Bombonel Pocol actioneaza la comanda politica a lui Mircea Man”

Ad imageAd image

Prefectul Sandu Bombonel Pocol e acuzat ca in deciziile pe care le ia este coordonat din umbra de Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Asa s-a intamplat si in cazul actiunii in instanta, prin care Pocol a contestat hotararea CJ de alocare a sumei de 15 miliarde lei vechi pentru achizitionarea de diguri mobile impotriva inundatiilor.

Consilierii judeteni social-democrati spun ca Pocol a actionat la comanda politica, in acest caz, si ca la mijloc ar fi digurile mobile produse de omul de afaceri Dumitru Matei.

„Sa nu ne ascundem dupa deget. Dumitru Matei este detinatorul acelui patent, iar inventia a fost premiata la nivel national. Sigur, la licitatie poate veni orice firma. Insa, daca digurile erau produse de o firma PDL, nu ar fi fost nicio problema, acestea erau cumparate, iar judetul ar fi fost aparat impotriva unor potentiale inundatii, pentru ca ar fi fost interesul personal”, afirma consilierul Gabriel Zetea, purtatorul de cuvant al PSD Maramures.

Cu toate ca este reprezentantul Guvernului in teritoriu, Pocol nu dovedeste o independenta politica fata de partidul care l-a propulsat in functie. Din contra.

„Vad ca Sandu Bombonel Pocol e mai interesat sa participe la alegerile PDL, decat sa se preocupe de soarta judetului. A mobilizat o intreaga forta de munca bruta, pentru a face diguri din nisip. Probabil sunt mai profitabili sacii de nisip.

Dar prefectul Sandu Bombonel Pocol actioneaza la comanda politica a lui Mircea Man. E evident ca avem o rea-vointa din partea prefectului si a conducerii portocalii a judetului”, a spus consilierul judetean Gabriel Zetea.

In replica, prefectul neaga orice implicare a politicului in actiunea sa. „Fiecare poate spune ce vrea. Pana la a se interpreta ca am ceva cu digurile lui Mitica Matei e cale lunga. Eu chiar am agreat, cand am fost la testele facute in judet”, a declarat Pocol.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu