- Publicitate -
Ad imageAd image

Viceprimarul Mircea Dolha acuza ca e obstructionat in realizarea unui proiect privind transportul gratuit al pensionarilor cu venituri de pana in 750 lei

Ad imageAd image

Viceprimarul Municipiului, Mircea Dolha, a initiat un proiect de hotarare privind transportul gratuit al pensionarilor sub 70 de ani, cu pensie de pana in 750 lei, acestia urmand sa se deplaseze gratuit cu mijloacele de transport in comun.

Pentru punerea in practica a acestei idei, se asteapta furnizarea datelor privind situatia pensionarilor baimareni. Acesta afirma ca este obstructionat in realizarea proiectului de anumiti colegi din Primarie.

„Acest proiect a mai fost introdus la initiativa unui deputat, insa nu a fost

conform pentru ca ne obliga la un angajament foarte mare financiar pentru toti pensionarii din Baia Mare. Dupa ce am aflat ca exista 3.550 de pensionari care au pensie pana la 750 lei, am refacut calculele si am initiat proiectul. Am aflat cu stupoare ca nu exista un raport trimis catre comisia de specialitate, pentru a putea aproba acest proiect, sau din contra”, a afirmat viceprimarul Mircea Dolha.

Dolha se plange ca nu este pentru prima data cand i se intampla astfel de lucruri.

„Nu este pentru prima oara cand constat ca sunt efectiv obstructionat in a-mi initia unele proiecte de hotarari, asa cum spune legea. O sa aflu cine este vinovat de acest lucru, pentru ca eu m-am cam saturat sa tot fiu pus la colt si nu inteleg de ce si de catre cine. Normal ar fi ca proiectul sa fie aprobat, sau nu, in 21 decembrie”, a conchis viceprimarul.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu