- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE: Joi seara, din cauza viscolului, avionul de Bucuresti nu a aterizat in Baia Mare – Pasagerii au coborat la Cluj-Napoca

Ad imageAd image

Cursa TAROM, pe ruta Bucuresti – Baia Mare, a fost afectata de conditiile meteorologice din cursul serii de joi. Din cauza viscolului, avionul a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Din primele informatii obtinute, se pare ca aeroportul situat in Tautii Magheraus a fost afectat de viscol, iar o antena a fost distrusa.

Tot din cauza viscolului, ora decolarii a fost amanata. In loc de 20.55, aeronava a plecat la 22.30. In cazul in care conditiile meteo actuale se mentin, cursa de vineri este si ea pusa in pericol.

UPDATE: Se pare ca toti cei 44 de pasageri aflati in cursa Bucuresti-Baia Mare au ajuns cu bine la destinatie, dupa ce TAROM le-a pus la dispozitie un autocar catre Baia Mare.

„Din cauza vantului si a vremii care a fost destul de capricioasa, avionul n-a mai putut sa vina. Aceeasi situatie s-a intamplat si la Targu Mures, dar acolo a fost mult mai simplu pentru ca frontul atmosferic s-a risipit, dar la noi a batut vantul, care a avut undeva la 14 noduri, ceea ce in conditii de iarna e destul de complicat.

Se putea ca avionul sa vina si fara aceasta antena. Toti cei 44 de pasageri au ajuns in aceasta noapte cu un autocar de la Cluj, pus la dispozitie de TAROM, care asigura in momente de genul acesta si transportul cu autocarul sau taxi-ul”, a declarat Mihai Patrascu, directorul aeroportului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu