- Publicitate -
Ad imageAd image

Unul dintre blocurile ANL a fost inundat la subsol – Firma IMI S.A. e principala vinovata, conform sefului de scara (VIDEO)

Ad imageAd image

Subsolul unuia dintre cele doua blocuri ANL din Baia Mare a fost inundat in aceasta dimineata ca urmare a ploilor din ultima perioada.

Seful de scara, Muresan Dumitru, spune ca locatarii sunt nemultumiti de ceea ce se intampla, pentru ca nu mai pot tine nimic in beci. Acesta mai afirma ca firma care a construit blocul, IMI S.A., se face vinovata de cele produse.

„Nu stiu ce s-a intamplat. Vecinii au venit de dimineata si mi-au spus sa fac ceva ca beciul e plin cu apa. Eu am dat in scris inainte de a se face receptia la bloc ca de fiecare data cand ploua se aduna apa in beci. Domnul Fotonea de la Serviciul Spatiu Locativ a spus sa vorbim cu cei de la IMI, dar pe acestia nici macar nu i-a interesat. Au venit si au spus ca n-au ce sa faca. Si pana acum a plouat, dar de data asta nu mai puteai sa mergi in beci numai cu cizme, ca-ti trecea apa peste glezna piciorului”, a spus Muresan Dumitru, seful scarii inundate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-axaxGah4HY[/youtube]

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu