- Publicitate -
Ad imageAd image

Nokia C5-03 a fost lansat, costa mai mult decat s-ar fi sperat

Ad imageAd image

Nokia C5-03 este cel mai nou smartphone de buget al companiei, un model cu sistem de operare Symbian 5th Edition, echipat cu ecran touchscreen rezistiv de 3.2 inch, a carui rezolutie atinge 360 x 640 pixeli.

La data anuntarii Nokia a promis un pret retail nu mai mare de 225 dolari, promisiune care din pacate nu a fost respectata, din moment ce primele exemplare ajunse in magazinele online nu pot fi achizitionate pentru mai putin de 290 dolari. Ramane de vazut daca acest pret se dovedeste a fi cel oficial, sau doar o tentativa a magazinelor de a creste incasarile, profitand de pe urma entuziasmului cumparatorilor in perioada sarbatorilor de iarna.

Pentru un asemenea pret suntem totusi recompensati cu un telefon inzestrat cu receptor GPS si camera foto de 5 MP, una care din pacate nu dispune de autofocus sau flash. Alte dotari includ suport pentru conectivitate Bluetooth, HSDPA si WiFi, precum si un slot pentru card microSD.

Fiind un telefon gandit si pentru multimedia, acesta dispune de un conector standard microUSB si conector pentru casti cu mufa jack 3.5mm.

Design-ul modern ales pentru Nokia C5-03 poate fi personalizat dupa gust, alegand dintr-o paleta de mai multe nuante viu colorate.

go4it

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu