- Publicitate -
Ad imageAd image

Directorul Cornel Savoiu cedeaza nervos in fata intrebarilor presei – Numirea ilegala a directorului adjunct e o problema care nu-l intereseaza (VIDEO)

Ad imageAd image

Saptamana trecuta, unul dintre matusalemicii directori maramureseni a tinut sa isi arate muschii in fata jurnalistilor maramureseni, probabil, pentru a ne arata ca in administratie problemele se rezolva ca in parcare. Dupa cat de mare e brandul posesorului.

Trecand dincolo de faptul ca o parte a presei maramuresene (amintim aici Cinemar TV, ZiarMaramures.ro, Gazeta de Maramures, precum si jurnalisti free-lanceri) nu a fost invitata la conferinta de presa organizata de Directia Judeteana de Sport si Tineret, au surprins explicatiile savante date de reprezentantii institutiei, precum si reactia necontrolata a directorului Cornel Savoiu, care a raspuns visceral in fata unor intrebari pertinente legate de situatia adjunctului Eniko Krizsanovszki, care a castigat un concurs, fara sa aiba studiile necesare.

Problemele ridicate de reprezentantul ZiarMaramures.ro, Cinemar TV si Glasul Maramuresului au deranjat atat de tare, incat Savoiu a parasit sala cu o replica pe care nu i-o putem trece la rubrica „best of”: „Sa-ti fie rusine!”.

Cele doua probleme care l-au deranjat pe Cornel Savoiu au fost urmatoarele:

– situatia adjunctului Eniko Krizsanovszki, admisa la concurs fara a avea studiile necesare;

– cheful organizat in data de 25 noiembrie, in sala de conferinte a institutiei, cand toti angajatii au petrecut in timpul programului, toate usile birourilor fiind inchise.

Materialul video vorbeste de la sine.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T1Vga1BJVvI[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu