- Publicitate -
Ad imageAd image

Raluca Turcan: Exista dovezi ca Victor Ponta s-a opus aderarii Romaniei la Schengen

Ad imageAd image

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, sustine ca exista dovezi potrivit carora presedintele PSD, Victor Ponta, ar fi facut demersuri la nivelul Parlamentului European pentru a fi amanata aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

„Exista dovezi – in relatarile de la Bruxelles si in urma intalnirilor politice din PE – ca Victor Ponta a facut demersuri la nivelul Parlamentului European pentru a fi amanata aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Amintesc ca liderul PSD a declarat ca, daca se dovedeste ca s-a opus aderarii Romaniei la spatiul Schengen, isi da demisia din Parlament. Presedintele PSD trebuie sa renunte la mandatul de parlamentar, iar daca nu face acest lucru, PSD trebuie sa-l oblige sa-si dea demisia”, precizeaza deputata PDL.

Potrivit acesteia, demersurile politice ale lui Victor Ponta in grupul socialistilor europeni si la nivelul oficialilor Parlamentului European impotriva aderarii la spatiul Schengen, il descalifica pe acesta ca om politic. in context, ea arata ca este explicabila opozitia PSD fata de circulatia libera in Europa, dat fiind faptul, spune democrat-liberala, ca fiecare etapa de deschidere a romanilor catre vest a dus pierderi electorale pentru sociali-democrati.

„Se vede ca, pana sa se obisnuiasca cu minciunile despre un nou mod de a face politica pe care le spune la tv, Victor Ponta a preluat metehnele iliesciene – sabotajul politic si intrigile de culise. Este o rusine pentru Opozitia din Romania un astfel de demers, iar PNL ar trebuie sa se desolidarizeze public imediat, fata de actiunile politice ale liderului PSD” se mai mentioneaza in comunicatul Ralucai Turcan.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu