- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Ia-ti un telefon nou, de Sarbatori! – Castiga un telefon mobil Nokia C1 dual sim, raspunzand corect la o singura intrebare

Ad imageAd image

Luna decembrie aduce o noua surpriza pentru cititorii ZiarMaramures.ro. Sponsorii nostri pun la bataie mai multe premii. Cel mai consistent dintre acestea este un telefon mobil marca Nokia C1 dual sim.

Tot ce aveti de facut, pentru a-l castiga, este sa lasati un simplu comentariu la acest text, in care sa precizati denumirea magazinului ce sponsorizeaza acest concurs, plus minim trei produse comercializate de acesta.

Raspunsul corect il puteti gasi in materialul video atasat acestui articol sau in clipul din dreapta-sus, prezent in bara laterala.

Toti concurentii au obligatia de a raspunde corect la solicitarea de mai sus, in caz contrar, comentariile postate nefiind luate in considerare.

De asemenea, fiecare mesaj trebuie sa contina numele complet, adresa de mail si numarul de telefon al participantului (pentru a fi contactat in caz de castig). Mentionam ca datele privind mailul si telefonul mobil nu vor fi facute publice, comentariile fiind aprobate doar dupa moderarea lor de catre administratorii acestui site.

Data limita pentru inscrierea la concurs este 22 decembrie. Extragerea castigatorului va avea loc in direct, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe Cinemar TV (CBN).

Telefonul pus in joc de sponsorul nostru a fost lansat pe piata in vara acestui an, de compania Nokia. Este primul model de telefon Nokia care permite utilizarea a doua cartele, in retele diferite. Mobilul oferit ca premiu are culoarea rosie.

Succes participantilor!

Nota: Pentru concurentii din alt judet decat Maramure – taxele de expediere vor fi suportate de castigator.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zKSkiPJE63w&feature=player_embedded[/youtube]

Distribuie articolul