- Publicitate -
Ad imageAd image

Viceprimarul Mircea Dolha si-a tiparit calendarele pentru 2011 – Acesta a renuntat la rosu, in favoarea culorii violet – Cum comentezi?

Ad imageAd image

Viceprimarul Mircea Dolha si-a pregatit calendarele pentru anul viitor. De asemenea, au fost tiparite si felicitarile pentru Sarbatorile de Iarna. ZiarMaramures.ro va prezinta in premiera acest calendar, inainte de distribuirea catre baimareni.

Noul calendar ne arata un Mircea Dolha independent de tot ceea ce inseamna functii politice sau administrative. Modelul surprinde, in primul rand prin absenta oricaror indicii legate de PSD. Spre deosebire de alti ani, cand calendarele aveau insemnele distinctive ale partidului, cei trei trandafiri, si aveau rosul ca si culoare de baza, pentru 2011, nimic din toate acestea.

Mircea Dolha apare ca un simplu cetatean, neinregimentat politic sau administrativ. „La Multi Ani! Cu prietenie, Mircea Dolha” este singurul mesaj prezent pe calendar.

De asemenea, nu putem sa nu remarcam culoarea de baza a calendarului, violetul, una pe care sunt construite toate nuantele folosite.

„Nu e pentru prima data cand fac astfel de calendare. In acest an, am mers pe culoarea mov, care a facut atata valva. Nu am mers pe sigle de partid si alte elemente, pentru ca nu am vrut sa politizez calendarele si felicitarile”, a declarat Mircea Dolha.

Fara a confirma vreo apropiere de PDL, prin folosirea culorii respective, Mircea Dolha ne-a lasat, insa, sa intelegem ca orice e posibil. Chiar si o candidatura cu sprijin viotet?

ZiarMaramures.ro


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu