- Publicitate -
Ad imageAd image

Miserupism de ministru – Masina lui Gabriel Oprea, parcata ilegal, in fata Eurohotel, din Baia Mare – Politistilor le-a fost teama sa intervina

Ad imageAd image

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost prezent, sambata, in Baia Mare, pentru a asista la desemnarea noii structuri de conducere a UNPR. Vizita a fost marcata de un moment care nu ii face cinste actualului ministru. Mai mult, ne arata ca acesta poate incalca legea fara a fi sanctionat in vreun fel.

Masina ministrului, model BMW X5, a fost parcata in fata Eurohotel, pe contrasens, in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa.

Nu a fost singurul autoturism parcat in acest fel. Insa nimeni nu a luat vreo masura. Reprezentantii firmei UKRO nu au remarcat nimic deosebit. Iar un politist, aflat in acea zona, s-a facut nevazut, in cateva minute. Doar nu era sa il amendeze pe ditamai ministrul Oprea un subaltern al lui Liviu Taut, riscand a primi o sanctiune disciplinara pentru exces de zel.

La fel cum nu s-a incumetat sa intervina nici echipajul de politie care a remarcat coloana de masini parcata aproape de intersectia semaforizata aflata la o distanta de cateva zeci de metri. S-a limitat doar la a atentiona soferii, dupa care s-a evaporat fara urma.

ZiarMaramures.ro

Sursa foto: portalsm

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu