- Publicitate -
Ad imageAd image

Futsal – UEFA Cup: Campioana Romaniei, City’us Tirgu-Mures, invinsa la debut

Ad imageAd image

City’us Tirgu-Mures a debutat ieri, in Grupa D a turneului Elite Round de la Lisabona. Adversara, El Pozo Murcia, considerata nu doar favorita la ocuparea primului loc, ci si la castigarea trofeului.

Dupa o prima repriza excelenta, in care campioana Romaniei a anihilat actiunile ofensive ale adversarilor si a raspuns pe contraatac, ori de cate ori a avut ocazia, spaniolii s-au desprins in debutul partii secunde si s-au impus in final cu scorul de 6-0.

City’us a inceput curajos, cu un pressing agresiv in jumatatea adversa. Spaniolii nu au avut ocazii importante si au incercat sa paseze in apropierea careului nostru, pentru a ne desface apararea. In minutele de posesie, Sito Rivera a apelat la sistemul 5 contra 4, cu portarul Carlao avansat in jumatatea adversa si incercand in cateva randuri poarta lui Rafa.

La o faza care nu anunta mare lucru, Jaison inscrie, cu un sut care il surprinde pe Carlao.

Intre minutele 22 si 26, jocul s-a rupt cu El Pozo punctand de 3 ori, la cateva greseli ale echipei noastre.

Declaratii de la conferinta de presa:

Sito Rivera – antrenor: „am inceput bine, am avut cateva ocazii, am pus presiune pe El Pozo. Din pacate am primit un gol destul de usor. Ei au jucat la aceeasi intensitate toate cele 40 de minute. Speram sa reusim mai multe in jocul de maine cu Sporting.”

Carlao – “am facut o prima repriza foarte buna. Pot spune ca am fost de la egal cu cea mai buna echipa din lume. Din pacate am cazut in partea a doua, am facut unele greseli si ei au profitat.”

Iata si echipele care au evoluat:

El Pozo Murcia – Rafa – Saul, Vinicius, Mauricio si Kike. Au mai jucat: Alvaro, Barroso, Garcia, Dani Salgado, De Bail si Jaison. Antrenor: Duda.

City’us – Carlao – Paulinho, Mimi Stoica, Lupu si Philipe. Au mai jucat: Fl. Matei, Gherman, Ignat, Radu, Nuno Miguel, Nicusan. Antrenor: Sito Rivera.

Marcatori: Jaison (11:10), Kike (21:38, 23:03), Jesus Garcia (25:45), Saul (27:06), Jaison (31:32).

Cartonas galben: Philipe.

Arbitri: Oleg Ivanov (Rusia), Elchin Mammadov (Azerbaidjan).

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu