- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu cantec, pentru sefia Urbis – Acesta a fost blocat de Eugen Crasneanu, fost consilier local – Contestatia acestuia a fost respinsa

Ad imageAd image

Concursul pentru ocuparea postului de director SC Urbis n-a mai avut loc, dupa ce unul dintre concurenti a depus contestatie. Aceasta, insa, a fost respinsa, urmand ca ea sa fie analizata in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi. Cel care a depus contestatia este Eugen Crasneanu, fost consilier local.

In cazul in care alesii vor accepta respingerea contestatiei, concursul ar putea avea loc la finalul saptamanii viitoare. Patru candidati aspira la aceasta functie, dupa ce initial erau sase.

„Concursul a fost blocat din cauza unei contestatii, care urmeaza sa fie analizata in Consiliul Local. Comisiile de specialitate au dat aviz de respingere acestei contestatii. Joi este sedinta de CL, iar daca ea va fi respinsa, vom relua concursul cu ultima etapa, probabil la finalul saptamanii viitoare.

Din cei sase au mai ramas patru concurenti, doi din interiorul Urbisului si doi din afara”, a declarat Vasile Barbul, Directorul Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu