- Publicitate -
Ad imageAd image

Valeriu Stoica: Pana in 2012 va exista o alianta intre PDL si PNL

Ad imageAd image

Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat ca o deficienta pe care a constatat-o la actuala coalitie de guvernare, centrata in jurul PDL, a fost lipsa comunicarii.

“Dupa conventia din primavara, PDL va incepe un amplu proces de comunicare si de constientizare a opiniei publice asupra faptului ca democrat-liberalii sunt primul partid care a inceput o reforma a statului, cu riscul asumat al scaderii popularitatii in randul electoratului”, a spus Stoica.

Potrivit acestuia, doctrina populara merge pe trei directii sau principii – libertate, proprietate privata si subsidiaritate. ”Principiul subsidiaritatii inseamna acordarea de ajutor temporar categoriilor sociale defavorizate atat timp cat au nevoie, nu la nesfarsit. Nu realizeaza statul social si nu permite cumulul de bani prin ajutoare sociale pentru un individ care nu munceste mai mare decat venitul unuia care munceste 8-9 ore pe zi”, a precizat Valeriu Stoica.

El a mai mentionat ca in cazul principiului subsidiaritatii, doctrina populara difera foarte clar de cea social-democrata si a opinat ca pana in 2012 va exista o alianta intre PDL si PNL.

e-politic.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu