- Publicitate -
Ad imageAd image

Dorin Buda si alti trei membri au fost suspendati timp de sapte luni din PSD Baia Mare

Ad imageAd image

Fostul subprefect, Dorin Buda, a fost suspendat de organizatia interimara a PSD Baia Mare, condusa acum de Dumitru Matei, pe motiv ca ar fi facut unele declaratii in afara partidului la o conferinta de presa. Alaturi de acesta au mai fost suspendati si Gavril Ciceo, Ileana Petrovan si Alexandru Tepei.

„E o masura abuziva si nestatutara. A fost luata fara ca macar eu sa fiu invitat la acea sedinta a Comitetului Executiv Municipal. Cand am aflat, m-am uitat pe calendar sa vad daca nu e 1 aprilie. Se pare ca e o practica in PSD de cand e presedintele domnul Mircea Ursache, sa aplici sanctiuni si dupa aceea sa-i inviti pe cei sanctionati sa-si exprime punctul de vedere. Consider ca prin conferinta mea de presa si prin mesajul pe care l-am transmis acolo nu am adus cu nimic atingere organizatiei judetene sau a organizatiei PSD Baia Mare. Nu ma consider vinovat si voi contesta aceasta decizie in forurile partidului”, a declarat Dorin Buda.

Dumitru Matei spune ca cei patru au timp sapte luni sa mai… reflecteze.

„I-am suspendat timp de sapte luni pentru conferinta de presa facuta la sediul partidului, miercuri, facuta de Domnul Buda si pentru ceea ce a afirmat. Au timp sapte luni ca sa reflecteze.”, a declarat Dumitru Matei, presedintele interimar al PSD Baia Mare.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu