- Publicitate -
Ad imageAd image

Primii pasi spre biblioteca – Elevii Scolii din localitatea Sasar au facut cunostinta cu universul cunoasterii Bibliotecii „Petre Dulfu” din Baia Mare

Ad imageAd image

Insotiti de profesori, elevii clasei a VII-a de la Scoala cu clasele I-VIII Sasar au poposit la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu Baia Mare pentru o prima vizita cu ocazia derularii unui parteneriat educational „Pasi in universul cunoasterii”, initiat de diriginta clasei, prof. Monica Huminiuc, in colaborare cu echipa pedagogica din scoala.

In cadrul acestei prime intalniri, elevilor li s-au prezentat generoasele spatii ale bibliotecii, iar apoi s-a trecut la inregistrarea acestora si eliberarea permiselor de utilizator.

„Proiectul nostru a aparut din dorinta de a stimula interesul pentru cunoastere si lectura al elevilor, acum cand acestia, atrasi tot mai mult de mijloace moderne, uita ca, de fapt, cartea a fost si este un bun de valoare, un tezaur in care se concentreaza gandurile si experienta omenirii, pentru a se transmite urmasilor”, a declarat prof. documentarist Ionita Matesan.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu