- Publicitate -
Ad imageAd image

Anghel ne sfideaza din nou – Dupa ce Curtea Constitutionala i-a respins exceptiile aberante invocate, acum, fostul edil vrea stramutarea dosarului

Ad imageAd image

In cursul zilei de joi, magistratii Curtii Constitutionale au respins exceptia de neconstitutionalitate invocata de fostul primar baimarean Cristian Anghel, in procesul pe care acesta il are cu Prefectura Maramures. Astfel, dosarul urmeaza a fi trimis Tribunalului Maramures, pentru judecarea pe fond.

Cand va avea loc repunerea pe rol si judecarea dosarului prin care Anghel contesta ordinul de constatare a incetarii mandatului sau de primar, ramane de vazut, pentru ca avocatii fostului edil au solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea dosarului respectiv.

Practic, Anghel incearca sa se puna la adapost prin tergiversarea procesului, in speranta ca va reusi finalizarea sa dupa eliberarea sa conditionata, anticipata in luna ianuarie. In felul acesta, alegerile pentru functia de primar mai au de asteptat, pana la solutionarea procesului respectiv.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu