- Publicitate -
Ad imageAd image

Beniamin Rus, administratorul Selina: „Mai mult am baut eu de la Mircea Man, decat invers. Am fost mai des in Maramures”

Ad imageAd image

Omul de afaceri Beniamin Rus, administratorul grupului de firme Selina Oradea, afirma ca acuzatiile aduse de procurorii DNA nu reprezinta fapte penale. Acesta spune ca episoade precum vizita stafului maramuresean condus de presedintele Consiliului Judetean, Mircea Man, la Pensiunea Selina, aflata la Baile 1 Mai, nu reprezinta o noutate. Astfel ca Rus ar fi trebuit arestat acum… doua decenii.

„Toate acuzele care mi s-au adus nu se pot constitui intr-un caz penal. Asa, trebuia sa fiu arestat de 20 de ani, sa stau in puscarie, va dati seama. Asa eu am invitat pe foarte multi. Au fost si altii.

Daca lucrurile care mi se pun in carca au parfum penal, chiar ca e o problema. Nu am fost facilitat deloc (la licitatie, n.red.). Am avut punctaj maxim. Ce facilitate sa am”, se intreaba Beniamin Rus.

Administratorul Selina declara ca invitatia adresata reprezentantilor administratiei din judet se inscrie in cadrul unei actiuni de protocol. La fel cum sunt si cele in care Rus a fost servit cu produse similare de catre presedintele Mircea Man, in timpul vizitelor sale in Maramures.

„Se vede absolut clar. Au tinut sa plateasca la pensiune, pentru ca dinainte stiau ca se pregateste ceva. Iar eu am considerat o jignire. Adica eu v-am invitat in calitate de colaboratori, gazde, nu ca sa imi platiti cafeaua. Mai mult am baut eu la Consiliul Judetean decat ei, sau de la Mircea Man ori de la altul, ca am mers mai des in Maramures, decat invers”, spune Rus.

Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures, si omul de afaceri Beniamin Rus, administratorul Selina Oradea, au fost pusi sub urmarire penala, pentru fapte vizand „imprejurarile incheierii, in cursul lunii februarie 2010, de catre Consiliul Judetean Maramures, a unui contract de achizitie publica pentru reabilitarea drumului judetean Baia Sprie – Barsana” (conform unui comunicat al DNA).

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu