- Publicitate -
Ad imageAd image

Reducerea cu zece la suta a internarilor, atentat la sanatatea romanilor

Ad imageAd image

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, ca reducerea cu zece la suta a internarilor reprezinta un atentat la sanatatea romanilor.

,,Nu stiu altii cum sunt, dar cand ma uimesc masurile guvernamentale nu pot decat sa ma gandesc la Constitutie. in aceasta carte a natiunii exista un articol ce garanteaza dreptul la ocrotirea sanatatii. De azi, acest drept e garantat cu zece la suta mai putin, prin scaderea internarilor, doar printr-o simpla scrisoare”, a declarat Tudor Ciuhodaru..

“Impotriva recalcitrantilor ce vor insista sa se interneze va fi folosita politia. Politia concediilor medicale va institui arestul la domiciliu pentru 10% dintre romanii care necesita internarea”, mai spune deputatul care se intreaba de ce Guvernul “nu ia intr-adevar o masura radicala prin elaborarea unei ordanante prin care sa interzica definitiv poporului roman sa se imbolnaveasca? in acest fel internarile vor fi reduse cu 100 %, iar cei care se vor imbolnavi vor fi considerati infractori si condamnati sa se trateze in strainatate. Sa muriti bine !

e-politic.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu