- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal amical: Romania – Italia: 1-1 – Dubla pentru Marica. Atacantul roman a deschis scorul si tot el a stabilit rezultatul final

Ad imageAd image

In urma cu cateva minute, Romania a terminat la egalitate meciul disputat impotriva reprezentativei Italiei. Scorul a fost deschis de Marica, in minutul 34. Acelasi jucator a inchis tabela de marcaj, cu un autogol semnat in minutul 82. Partida s-a disputat in Austria, pe stadionul Klagenfurt.

Jucatorii romani au evoluat foarte curajos impotriva fostilor campioni mondial, reusind un meci bun. S-a atacat poarta, s-a sutat mult, cautandu-se golul, s-a jucat in viteza, iar jocul a fost unul placut. Scor final: Romania – Italia: 1-1.

Filmul meciului:

Min. 89 Romania cauta victoria la Klagenfurt in fata fostei campioane mondiale. „Tricolorii” ataca in valuri, defensiva azzurrilor reuseste sa reziste, dar Alexa prinde din nou un sut foarte bun, iar Viviano retine in doi timpi.

Min. 84 Romania replica foarte bine si porneste la atac. Marica construieste o actiune pe stanga, in centreaza lui Dan Alexa, care prinde o torpila de la marginea careului, respinsa insa foarte bine de Viviano.

Min. 82 GOL ITALIA! Fabio Quagliarella reia cu capul spre poarta dintr-un unghi imposibil, dupa o centrare din corner a lui Pirlo, mingea este deviata nefericit de Marica, iar scorul este 1-1.

Min. 81 Ocazie imensa pentru Italia. Pirlo bate foarte bine o lovitura libera, Tatarusanu scoate de la vinclu si acorda corner.

Min. 77 Tamas prinde un sut bun la poarta lui Viviano, dar portarul retine.

Min. 70 Cristi Tanase incearca sa-l surprinda pe Viviano cu un sut de la distanta, dar mingea trece mult peste transversala.

Min. 70 Sansa de contraatac pentru Romania, dar Bogdan Stancu aluneca in momentul in care se pregatea sa inceapa sprintul.

Min. 69 Aquilani trimite un sut centrare in careul Romaniei, fara probleme pentru Tatarusanu.

Min. 67 George Florescu centreaza bine in fata portii, dar acolo nu se afla decat portarul italian.

Min. 63 Quagliarella, intrat de doar trei minute pe teren, incearca sa inscrie din foarfeca, dar mingea trece mult alaturi.

Min. 52 Gilardino este din nou surprins in ofsaid. Totusi, de remarcat o executie foarte buna, la semiinaltime, si un reflex extraordinar al lui Tatarusanu, care a scos de langa bara.

Min. 49 Gol anulat pentru ofsaid al Italiei. Gilardino trimisese mingea in plasa.

Min. 48 Gilardino primeste o pasa buna in adancime, trage la poarta, dar Tatarusanu are o prima interventie foarte buna.

Min. 46 S-a reluat jocul la Klagenfurt.

Min. 45 Pauza.

Min. 34 GOOOOL ROMANIA! Actiune prelungita de atac a Romaniei, apararea adversa sta in continuare bine in teren, dar este de ajuns o neatentie pentru ca Marica sa tasneasca de la limita ofsaidului si sa inscrie sub transversala. Romania – Italia 1-0.

Min. 27 Actiune prelungita de atac a Romaniei, rezolvata insa de defensiva bine organizata a squadrei azzurra.

Min. 26 Balotelli incearca sa-l surprinda de la distanta pe Pantilimon, dar mingea trece peste.

Min. 23 Lovitura libera pentru Italia, Balotelli suteaza pe jos, direct pe poarta. Executia este insa foarte slaba si nu-i pune probleme lui Pantilimon.

Min. 22 Cea mai periculoasa actiune a Romaniei in acest meci il are la capat pe Marica, dar ramane fara rezultat.

Min. 15 Chivu iese de pe teren accidentat, fiind inlocuit de Goian. Gabi Tamas este noul capitan al Romaniei.

Min. 5 Pantilimon iese in intampinarea lui Balotelli, scapat spre poarta, si il blocheaza.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu