- Publicitate -
Ad imageAd image

Un tractor Lamborghini furat din Occident, depistat de politistii de frontiera maramureseni

Ad imageAd image

Politistii de frontiera maramureseni, delegati de procurorul DIICOT – Structura Centrala Bucuresti, in cooperare cu lucratorii Garzii Financiare – Sectia Judeteana Arad, au depistat si indisponibilizat un utilaj de mare tonaj, in valoare de peste 90.000 de euro, suspect de a fi furat din Occident.

In baza unor date si informatii detinute la nivelul Institutiei Politiei de Frontiera Maramures, politistii de frontiera in cooperare cu Garda Financiara – Sectia Judeteana Arad, au organizat o actiune pe raza municipiului Arad, in vederea descoperirii mai multor utilaje suspecte a fi furate din spatiul U.E.

Ieri, o echipa mixta, a identificat pe raza localitatii Nadab, jud. Arad, un tractor, in valoare de peste 90.000 euro, despre care se detin date si informatii ca este furat din strainatate.

„La controlul efectuat, s-a constatat ca utilajul are seria sasiului falsificata, iar proprietarul acestuia, Cornel M. in varsta de 47 ani din localitatea Arad, nu a putut prezenta nici un document de provenienta, declarand ca a cumparat tractorul de la un cetatean strain fara a i se inmana documentele de provenienta a utilajului”, a declarat Dudas Ioana, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Maramures.

Tractorul,  marca Lamborghini, an fabricatie 2009, in valoare de peste 90.000 euro a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetărilor

In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, s-a stabilit ca utilajul in cauza a fost furat din Italia si comercializat in Romania, de catre membrii unei grupari infractionale formata din cetateni romani si straini.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu