- Publicitate -
Ad imageAd image

E oficial: Mircea Man este urmarit penal de DNA, pentru luare de mita – Beniamin Rus, administratorul Selina Oradea, pentru dare de mita

Ad imageAd image

In cursul zilei de astazi, DNA a confirmat oficial faptul ca Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures, este urmarit penal pentru luare de mita. De asemenea, in acelasi dosar, Beniamin Rus, administratorul firmei Selina, din Oradea, este urmarit penal pentru infractiunea de dare de mita. Acesta din urma a fost audiat de procurori in cursul zilei de marti.

„Dosarul vizeaza imprejurarile incheierii, in cursul lunii februarie 2010, de catre Cosiliul Judetean Maramures, a unui contract de achizitie publica pentru reabilitarea unor drumuri judetene”, se precizeaza intr-un comunicat DNA.

Contractul pentru reabilitarea drumului de interes judetean Baia Sprie – Barsana a fost incheiat in luna februarie 2010. Intre Selina si Consiliul Judetean Maramures exista incheiate mai multe contracte, printre care si unul privind lucrari de deszapezire.

In relatia Man – Rus, procurorii DNA au in vedere un episod in care presedintele CJ, insotit de mai multi oficiali din judet, s-a deplasat la Vila Selina, din Judetul Bihor, unde staful maramuresean a fost cazat pe perioada unui week-end. Despre acel sejur, Man spune ca nu e nicio problema si ca poate prezenta chitante. Acestea au fost tinute de sotia sa.

Cazul a fost pentru prima data publicat in presa de ZiarMaramures.ro, sub semnatura corespondentului nostru Ciprian Dochita.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu