- Publicitate -
Ad imageAd image

Rugby: CSM Stiinta Baia Mare se pregateste pentru Supercupa Europei Centrale si de Est – Presedintele FIRA-AER vine la Baia Mare

Ad imageAd image

CSM Stiinta Baia Mare va evolua, intr-o dubla mansa, in Supercupa Europei Centrale si de Est, impotriva croatilor de la Nada Split. Turul va avea loc la Split, pe 20 noiembrie, returul urmand sa aiba loc o saptamana mai tarziu la Baia Mare. Presedintele clubului, Calin Matei, a spus ca obiectivele sunt in proportie de 90% indeplinite, dar ca spera la castigarea Supercupei si a finalei Cupei Romaniei.

„Suntem in proportie de 90% cu obiectivele indeplinite. Sper sa ne atingem si obiectivul de cupa si sa reeditam performanta din 1990, cand am facut eventul.La dubla cu Split vor participa televiziuni din patru tari, si se preconizeaza ca presedintele FIRA (federatia internationala) sa vina la meciul de la Baia Mare”, a spus Calin Matei.

Incepand cu meciul din 27 noiembrie, suporterii vor putea sa-si achizitoneze materiale promotionale, de la tricouri si fulare, pana la sepcute si brelocuri.

In alta ordine de idei, CSM Stiinta Baia Mare i-a transferat pe Andrei Ursache si Criti Podea, ambii veniti de la Timisoara. Clubul baimarean a pierdut doi jucatori, Valentin Ursache transferandu-se in liga a II-a din Franta, in timp ce Florin Eva a renuntat la cariera de sportiv.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu