- Publicitate -
Ad imageAd image

Sondaj „Eco-voluntar in Maramures” – 80% dintre cititorii ZiarMaramures.ro considera ca ar putea fi potriviti pentru actiuni de voluntariat

Ad imageAd image

Actiunile de voluntariat castiga tot mai mult teren, in ultima perioada, in special in randul tinerilor. Acestia se lasa tot mai implicati in proiecte pentru care isi pot aduce aportul fara a urmari o remuneratie in acest sens.

Intr-un sondaj realizat de ZiarMaramures.ro, in perioada august – octombrie 2010, arata modul in care utilizatorii de online vad oportunitatea angajarii intr-o astfel de actiune.

In urma exprimarii votului, 80% dintre repondenti au apreciat ca se pot implica intr-o actiune de voluntariat, in timp ce 20% dintre acestia nu cred ca ar fi potriviti ca si voluntari.

54% considera ca oricine poate fi voluntar, in timp ce 26% ar avea calitatile necesare.

Datele sondajului au fost folosite in cadrul unui proiect pe teme de voluntariat, implementat in perioada 5 august- 31 octombrie 2010 de asociatia Centrul pentru Dezvoltare Durabila Greentin, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Tineret Maramures.

Prin proiectul “Eco-voluntar in Maramures” a fost avuta in vedere promovarea conceptului de eco-voluntar si a valuntariatului in randul tinerilor maramureseni. Toti cei care au dorit sa participe la activitati de voluntariat, au avut posibilitatea sa solicite sprijinul membrilor asociatiei, trimitand un mail la adresa [email protected].

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu