- Publicitate -
Ad imageAd image

Criza doar la altii: Scolile de soferi din Baia Mare nu sunt prea afectate de criza financiara – Vezi aici cat costa sa dai pentru permis

Ad imageAd image

Chiar daca tara este in criza la mai toate capitolele, exista si persoane care nu se plang de aceasta. Cel putin asa spun administratorii scolilor de soferi din oras, care sunt multumiti de cum evolueaza lucrurile sau, mai bine spus, de numarul de elevi care opteaza sa dea pentru permis. Scoala costa acum in jur de 1.000 de lei, cu tot cu analizele medicale.

„In princpiu stam bine cu numarul elevilor, cu toate ca e criza. Se constata o scadere, dar daca ne raportam la anii normali nu exista o scadere. Daca ne raportam la anii atipici, adica 2007 si 2008, putem vorbi de o scadere. Taxa de scolarizare costa 900 de lei, adica modulele de teorie si cel de conducere, fara analizele medicale”, a declarat Gheorghe Popescu, administratorul scolii de soferi Exigent.

„Stam destul de bine cu numarul de elevi. Nu ne putem plange. Scoala pentru cei ce opteaza sa dea pentru categoria B costa in jur de 1.050 de lei„, a declarat administratorul scolii Autodriver.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu