- Publicitate -
Ad imageAd image

Cristian Niculescu-Tagarlas: „Excluderile sunt efectul tarelor comune unor oameni mai in varsta, care nu sunt dispusi sa lase puterea din mana”

Ad imageAd image

Consilierul local Cristian Niculescu – Tagarlas considera ca excluderea lui Mircea Dolha din PSD este, intr-un fel, similara cu masura luata de PNL fata de anumiti membri de partid, in urma cu cateva luni. Niculescu, inca membru liberal (cel putin pana la solutionarea contestatiei depuse la Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL), afirma ca ambele partide sunt conduse de grupari care reactioneaza imediat, atunci cand simt ca ar putea pierde puterea in favoarea unor colegi de care ii desparte diferenta de mentalitate data de varsta.

„Exista o intelegere la nivelul conducerii celor doua partide. Nu neaparat una verbala. O intelegere de comportament. In modul de actiune. Atat PSD, cat si PNl simt declinul actualei puteri si se pregatesc sa preia conducerea la nivel central, in primul rand, si apoi pe plan local. Excluderile sunt efectul unor tare comune ale unor oameni mai in varsta, care nu sunt dispusi sa lase puterea din mana”, a spus avocatul baimarean, in direct, la Cinemar TV, in cadrul emisiunii Garda de Noapte.

ZiarMaramures.ro


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu