- Publicitate -
Ad imageAd image

Eminem se considera prea faimos pentru a iesi la intalniri romantice

Ad imageAd image

Eminem a afirmat recent ca nu obisnuieste sa iasa in oras, la o intalnire romantica, pentru ca este prea faimos si usor de recunoscut si in plus ii este foarte greu sa mai aiba incredere in oameni, conform site-ului femalefirst.co.uk.

Superstarul hip-hop care a ramas singur dupa ce s-a despartit de sotia sa, Kimberley Scott, si-ar dori sa cunoasca alte femei insa ii este greu sa socializeze cu acestea din cauza celebritatii sale.

Intrebat daca dupa despartirea de Kimberley a inceput sa se intalneasca si cu alte femei, Eminem a negat. „Nu prea pot. O intalnire normala cu o femeie presupune sa o scoti in oras la un restaurant si la un film. Eu nu pot face acest lucru pentru ca lucrurile o iau razna cand ies in public. Mi-ar placea sa incep o noua relatie, sa cunosc alti oameni, insa din pozitia mea este foarte greu”, a sustinut starul pentru revista The Rolling Stone.

Insa nu doar faima sta intre Eminem si viitoarea sa dragoste. Rapper-ul a recunoscut ca nu-i mai este usor sa aiba incredere in oameni.

„Am probleme de incredere. Fata de femei, fata de prieteni, fata de toata lumea. Mereu ma intreb care sunt scopurile lor ascunse. Am ramas cu un mic cerc de prieteni, oameni pe care-i cunosc dintotdeauna”, a mai sustinut el.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu