- Publicitate -
Ad imageAd image

Cazul Madalinei Manole revine in actualitate – Barbatul care a vandut Furadanul folosit artista s-a predat procurorilor

Ad imageAd image

Sorin Cristian Urziceanu, barbatul care a vandut pe internet substanta toxica (furadan) folosita de artista Madalina Manole pentru a se sinucide, s-a predat marti procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

El a fost dus in arestul Directiei Cercetari Penale, pe numele sau fiind emis, inca din 18 octombrie, un mandat de arestare in lipsa de 29 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

Sorin Cristian Urziceanu a fugit din tara la scurt timp dupa ce, pe 14 iulie, Madalina Manole s-a sinucis. El este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de punere in vanzare a unei substante interzise.

Potrivit raportului intocmit de INML, moartea artistei a fost violenta si determinata de insuficienta cardio-respiratorie acuta consecutiva intoxicatiei acute cu carbofuran iar calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala).

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, in ziua in care implinea 43 de ani. Ea a inghitit furadan, substanta interzisa la comercializare in statele Uniunii Europene.

Madalina Manole a intrat in posesia substantei apeland la una dintre prietenele ei, Berta Slav, angajata a Administratiei Financiare din Ilfov, care a procurat-o de la Sorin Urziceanu.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu