- Publicitate -
Ad imageAd image

MTV Europe Music Awards: Lady Gaga si Justin Bieber triumfa la Madrid

Ad imageAd image

Extravaganta cantareata americana Lady Gaga, cu nu mai putin de trei premii, si adolescentul canadian Justin Bieber, de 16 ani, au fost declarati duminica, la Madrid, cei mai buni artisti ai anului la ceremonia MTV Europe Music Awards, relateaza Reuters si AFP.

Desemnata cea mai buna interpreta a anului, Lady Gaga, de 24 de ani, si-a consolidat triumful prin premiul pentru cea mai buna artista pop si cel pentru cantecul anului, care i-a fost decernat pentru hitul ‘Bad Romance’.

Cantareata ridicase deja opt premii la gala MTV Video Music Awards 2010 din septembrie, de la Los Angeles, printre care si cel pentru cel mai bun videoclip, pentru acelasi ‘Bad Romance’.

Filmata in direct pe scena de la Budapesta – cu parul galben si cu o rochie translucida din plastic – Lady Gaga a devansat-o in mod clar pe rivala sa Kathy Perry, de 25 de ani, cealalta favorita a serii, fiecare dintre cele doua cantarete fiind nominalizata la cinci categorii. Cele doua cantarete au aparut aproape simultan pe scena muzicala, in 2008.

Kathy Perry a trebuit sa se multumeasca cu premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru ‘California Gurls’, una dintre distinctiile cele mai ravnite ale serii.

Ceremonia, transmisa in direct in numeroase tari si urmarita, conform MTV, de 46 de milioane de fani, a fost prezentata de starul din ‘Desesperate Housewive’, Eva Longoria, care a purtat in timpul galei nu mai putin de noua tinute.

Decretata la 23 de ani ‘Revelatia anului 2010’, cantareata Ke$ha s-a aratat foarte afectata. ‘O sa-mi pierd chiloteii’, a strigat ea in fata fanilor dupa ce a primit premiul.

Rapperul Eminem, absent la gala din cauza unui concert pe care il sustine in Brazilia, a fost desemnat cel mai bun artist hip-hop, in timp ce grupul Bon Jovi a primit un premiu pentru un sfert de secol de cariera.

La categoria cel mai grup alternativ a castigat Paramore, care a devansat Gorillaz, Gossip, Vgvampire weekend si Arcade Fire.

agerpres

Columbiana Shakira, care a cantat in deschidere hitul ‘Waka waka’, imnul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, a primit premiul ‘Free your mind’, pentru actiunea sa in favoarea accesului la educatie a copiilor sud-africani si columbieni.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu