- Publicitate -
Ad imageAd image

Catalin Chereches, despre mediatizarea sa in cadrul emisiunilor lui Romeo Dobocan: „Sunt niste mizerii, pentru care Dobocan va plati la greu”

Ad imageAd image

Deputatul independent Catalin Chereches reactioneaza in urma realizarii unei emisiuni difuzate de postul local de televiziune Emaramures TV. Acesta afirma ca moderatorul Romeo Dobocan si-a facut un obicei din a prezenta emisiuni la comanda.

„E un fapt obisnuit sa il vedem pe Romeo Dobocan facand emisiuni comandate. Mai bine s-ar ocupa de subiecte care conteaza cu adevarat. Desigur, am fost atacat in contextul in care se simte un iz de alegeri, in Baia Mare”, a declarat Chereches.

Emisiunea lui Romeo Dobocan, difuzata in cursul saptamanii trecute, a privit un proiect imobiliar referitor la zona aferenta fostei fabrici de alcool Uto Valco, din Baia Mare, de care se leaga si numele deputatului maramuresean. In urma unui proces intentat de locuitorii din imobilele invecinate viitoarei investitii, instanta a dispus anularea hotararii de Consiliu Local referitoare la Planul Urbanistic Zonal aprobat.

Catalin Chereches afirma ca Romeo Dobocan va plati pentru emisiunea realizata. „Din 2007, nu mai sunt proprietar si nu am nicio legatura cu subiectul. Toate atacurile la adresa mea sunt niste mizerii, pentru care Dobocan va plati la greu. Oricum, pe teren se poate construi, conform Planului Urbanistic General, fara alte aprobari”, a declarat Chereches.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu