- Publicitate -
Ad imageAd image

Caricatura zilei: After party, la catering pe bani europeni – Nea Istvan, stinge-le lumina, ca vin baietii de la Fraude in control!

Ad imageAd image

Multa vreme ne-am intrebat care e ratiunea pentru care proiectele Primariei Baia Mare cu finantare europeana prezinta interes doar sub aspectul denumirilor ciudate si a sumelor mari de bani alocate pentru realizarea lor. Caci daca ne referim la utilitatea acestora… o fi existand… pentru cei care le implementeaza.

Cand pentru paradigmele transportului viitorului sau experientele ceramistilor s-au cheltuit cate doua milioane de euro per bucata, te intrebi cat a fost cateringul la intrunirile regulamentare cu partenerii de proiect. Ca la cat e de „vanat” cateringul asta, trebuie sa merite efortul gasiri unor astfel de metode pentru a da ceva pe gatlej. Si cum la stat nu se arunca nimic, totul intrand inapoi pe circuit, la after party-urile pe bani de catering, mereu se mai gaseste ceva pe mese. Pana vine seful si da stingerea inaintea controlului baietilor de la Fraude. O caricatura de Mihai Matei.

ZiarMaramures.ro


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu