- Publicitate -
Ad imageAd image

Inedit: Catalin Chereches apara cauza lui Mircea Dolha: „PSD, partid politic alcatuit din artificieri practicanti ai auto-imploziei”

Ad imageAd image

Dizolvarea conducerii Organizatiei PSD Baia Mare, starneste reactii si din partea politicienilor situati in afara partidului. Deputatul independent Catalin Chereches, aflat intr-o permanenta disputa cu Mircea Dolha, dupa plecarea sa din PSD, apara pozitia fostului presedinte baimarean.

„Am asistat la o mutare de strategie politica a PSD Maramures prin care o ciudata revansa politica si-a facut drum lovind intr-un membru de partid. Comunitatea in sine ramane impasibila la astfel de manevre, in vreme ce poporul pesedist al Maramuresului consider ca isi gandeste destinul politic intr-o zona a competitiei cu partide politice si nu a unei lupte interne de partid.

Din aceasta perspectiva, Mircea Dolha apare ca un nedreptatit, ori cota aceasta de lipsa de fair-play transforma PSD-ul intr-un partid politic alcatuit din artificieri practicanti ai auto-imploziei”, precizeaza deputatul maramuresean, intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactiei.

Din punctul sau de vedere, masura luata se va lasa cu repercursiuni. „Este o perioada cand PSD ar trebui sa preia lucrurile bune din activitatea fiecarui membru de partid. Nu este cazul sa existe lupte fratricide. Mircea Dolha este un infrant intr-o batalie. Daca exista in PSD Maramures un razboi, este de asteptat ca reactia aceasta sa provoace o contrareactie si asa mai departe.

PSD Maramures ar trebui sa cultive concordia pe linia interna a partidului si competitia cu celelalte forte politice din comunitate. Pana si Mircea Dolha poate sa fie nedreptatit daca umorile iau locul logicii si pragmatismului politic”, mai spune Chereches.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu