- Publicitate -
Ad imageAd image

Mircea Dolha, dupa dizolvare: „Este o masura total nestatutara, pe care o vom contesta. Conducerea a fost aleasa statutar, in prezenta lui Mircea Ursache”

Ad imageAd image

Mircea Dolha, fostul presedinte al PSD Baia Mare, organizatie a carei structura de conducere a fost dizolvata de Biroul Permanent Judetean, afirma ca masura luata incalca statutul partidului, fapt pentru care o va contesta la centru. Acesta spune ca alegerile la Organizatia Baia Mare au fost statutare si s-au desfasurat in prezenta presedintelui Mircea Ursache.

„Este o masura total nestatutara. Impreuna cu colegii mei din Consiliul Municipal vom face apel la toate articolele statutului, precum si la centru, pentru a cere clarificari asupra acestei stari anormale.

Conducerea PSD Baia Mare a fost aleasa statutar, in prezenta lui Mircea Ursache si a altor lideri care sunt acum in Biroul Permanent Judetean. Sunt un luptator, dar nu vreau sa devin combatant intr-un razboi impotriva propriilor mei colegi din conducerea PSD Maramures. Insa, statutar, voi dovedi ca este o nedreptate”, a spus Dolha, la scurt timp dupa anuntul facut de reprezentantii PSD Maramures, privind dizolvarea conducerii Organizatiei Municipale.

De asemenea, viceprimarul baimarean a tinut sa-i atraga atentia presedintelui Mircea Ursache vizavi de numarul de voturi obtinut de fiecare dintre acestia in cadrul organizatiilor ale caror alegeri le-au castigat.

„Mircea Dolha a fost ales cu 303 voturi, iar Mircea Ursache a fost ales cu 426 voturi. Eu am fost ales in municipiul resedinta de judet, iar dansul, intr-o organizatie judeteana”, a precizat fostul lider al PSD Baia Mare.

De asemenea, Dolha a mai amintit faptul ca masura luata de conducerea judeteana se refera la Comitetul Executiv al PSD Baia Mare si nu la Consiliul Municipal, structura din care face inca parte.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu