- Publicitate -
Ad imageAd image

Pe surse: Alegerile pentru Primaria Baia Mare ar putea fi organizate in data de 12 decembrie – Miercuri, Guvernul asteapta solutia instantei

Ad imageAd image

Miercuri, 10 noiembrie, o zi care nu anunta nimic deosebit acum cateva zile, a devenit o data foarte importanta. Ea este legata de alegerile pentru Primaria Baia Mare. Ca o coincidenta sau nu, in aceeasi zi, la Tribunalul Maramures, se va judeca dosarul privind atacarea ordinului prefectului de constatare a incetarii mandatului de primar al lui Cristian Anghel, iar la Bucuresti, reprezentantii Executivului se vor intalni pentru o noua sedinta de Guvern.

Conform unor surse de la centru, miercuri se va stabili data privind alegerile pentru Primaria Baia Mare. Aceleasi surse ne-au declarat ca primul tur de scrutin ar urma sa aiba loc in data de 12 decembrie, cel de-al doilea fiind programat pentru 19 decembrie.

Referitor la acest subiect, Mircea Ursache, presedintele PSD Maramures, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca data alegerilor la Primaria Baia Mare este incerta, insa a precizat ca ele ar putea avea loc in luna ianuarie (avand in vedere aici, posibila eliberare a lui Cristian Anghel din Penitenciarul Baia Mare, in prima saptamana a anului viitor).

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu