- Publicitate -
Ad imageAd image

Cine se opune acordarii drepturilor banesti angajatilor Primariei Baia Mare – Liviu Pop: „Discut eu cu consilierul care nu cunoaste legea”

Ad imageAd image

Liviu Pop, liderul de sindicat al Primariei Baia Mare, se delara uimit de atitudinea executivului Primariei, care prefera sa tergiverseze acordarea banilor castigati in instanta de salariatii institutiei, prin atacarea la nesfarsit a sentintelor, cu toate ca legea ii indreptateste pe angajati la primirea sumelor respective.

Pop afirma ca executivul Primariei se lasa influentat de atitudinea unui consilier local care nu cunoaste legea.

„Executivul Primariei nu vrea sa puna, deocamdata, in aplicare sentintele. Am avut discutii cu primarul interimar Istvan Ludescher si cu secretarul Rodica Brad. Se pare ca unii consilieri locali nu inteleg obligativitatea aplicarii sentintelor.

Se tot contesta hotararile instantelor. Dar nimeni in Romania nu te obliga sa ataci o sentinta. Ca vine un consilier si spune ca nu e legal? Discut eu cu consilierul care nu cunoaste legea”, afirma Liviu Pop.

Ciprian DRAGOS

Citeste si:

Primaria Baia Mare, obligata sa acorde drepturile banesti ale salariatilor in termen de 15 zile – Sentinta este executorie

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu