- Publicitate -
Ad imageAd image

Deschiderea Gold Plaza, o rusine: Consilierii locali nu au fost invitati la inaugurarea mall-ului, desi au votat toate proiectele legate de investitie

Ad imageAd image

Deschiderea mall-ului Gold Plaza a fost aruncata in derizoriu de organizatori. Acestia au „uitat” sa transmita invitatii celor care au ajutat la promovarea imaginii complexului comercial si care au facut posibila investitia respectiva.

Consilierii locali baimareni (precum si o parte a presei, dar asta chiar nu are mare relevanta) nu s-au aflat pe lista invitatilor la deschiderea oficiala care a avut loc in cursul diminetii.

Gestul a fost complet descalificat de alesii baimareni, cei care au aprobat pana acum toate solicitarile investitorului legat de mall. Unii dintre acestia afirma ca nu va mai vota nimic atunci cand vine vorba de Gold Plaza.

Pe lista invitatilor s-au aflat, totusi, Istvan Ludescher si Mircea Dolha, care detin si functii in cadrul Primariei. Cat despre ceilalti alesi, invitatiile s-au facut preferential, in unele cazuri, cu o jumatate de ora inaintea evenimentului.

Consilierul Gheorghe Gradinaru pune totul pe seama unui joc politic. „Au tot cerut, ba acces pompieri, ba nu stiu ce scara, ba parcari. Am aprobat tot. Mi se parea un gest de bun simt sa fim chemati si noi. Ca orasul nu e condus doar de trei persoane: Ludescher, Pandi si Brad.

Le voi arata ca si noi, ca si Consiliu, contam. Cel mai probabil, nu puteam onora invitatia, pentru ca nu tin sa particip la astfel de evenimente. Dar ma deranjeaza faptul ca nici macar o invitatie nu au transmis. Sunt revoltat pentru acest mod ordinar si tiganesc in care s-a procedat. E o incercare de denigrare politica. S-au dat invitatii doar pentru unii consilieri. Iar acestia sunt de la UDMR si PNL. De acum inainte, sa voteze ei proiectele Gold Plaza, noi le vom respinge automat.

Si sa ii mai aud pe unii folosind limbaj trivial in Consiliu, ca ma adresez imediat instantei de judecata. Eu am mai avut procese cu Primaria. Si daca mai trebuie sa le dau o lectie, nu e nicio problema”, a spus Gradinaru, care a precizat ca singura invitatie primita a fost din partea Cinema City, care a deschis mai multe sali de cinema in mall-ul baimarean.

Consilierii locali Vasile Vlasin si Dumitru Matei ne-au declarat ca nici ei nu a fost invitati la deschiderea oficiala. Iar liberalul Cristian Niculescu – Tagarlas a primit un telefon la 10.30, fiind invitat a participa la deschiderea de la ora 11.

O atitudine similara a fost adoptata si fata de anumite institutii media, dupa ce, saptamani la rand, s-au transmis diverse mailuri privind investitia respectiva, care a fost promovata pe toate canalele media. Culmea, in ziua deschiderii, unii au primit invitatii, altii, nu.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu