- Publicitate -
Ad imageAd image

Piata de Alimente Sighet, blocata de masinile comerciantilor – Ambulanta nu a putut interveni in cazul unei femei careia i s-a facut rau

Ad imageAd image

Renovarea Pietei de Alimente din Sighet a inceput in vara acestui an prin reabilitarea sistemului de apa, asfaltatrea zonei centrale si amenajarea halei de lactate. Exista insa si aspecte care necesita o rezolvare cat mai urgenta.

O situatie mai deosebita s-a inregistrat zilele acestea, cand unei femei i s-a facut rau, iar ambulanta solicitata sa intervina nu a avut cale de acces in interiorul pietei de alimente, drumul fiind blocat de masinile care se ocupa cu aprovizionarea.

Virgil Codrea seful Serviciului de Administrare a Pietelor si Oboarelor de pe langa Primaria Sighet ne-a declarat ca, desi incepand cu 1 octombrie este interzis accesul masinilor in interiorul pietei, oamenii refuza sa ia la cunostinta acest lucru probabil din comoditate.

Comerciantii declara ca au fost informati despre noile reguli, insa au de gand sa profite de clauzele actualului contract care nu ii sanctioneaza in nici un fel.

Virgil Codrea seful Serviciului de Administrare a Pietelor si Oboarelor de pe langa Primaria Sighet a precizat ca in acest moment se simte legat la maini si mizeaza pe bunovointa comerciantilor si ajutorul politiei si a politiei comunitare pentru a rezolva aceasta problema. Asta cel putin pana la intocmirea unui nou contract.

TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu