- Publicitate -
Ad imageAd image

Canabis in casa a doi batrani din Vadu Izei – Localnicii sustin ca perchezitiile DIICOT au venit in urma unei inscenari

Ad imageAd image

Saptamana trecuta, in cadrul stirilor TV Sighet, a fost prezentat cazul a doi batrani din Vadu Izei in gospodaria carora politisti din cadrul Serviciului de Crima Organizata au gasit 30 de tulpini de cannabis. Batranii, care sunt parintii a doi preoti, au fost audiati pentru a se stabili cum a ajuns cannabisul la ei acasa, ancheta fiind in curs de desfasurare.

Localnicii din Vadu Izei sustin ca cei doi batrani ar fi in scandal de peste 20 de ani cu o alta familie din localitatea si ca totul ar fi de fapt o inscenare

Perchezitia s-a facut la casa parintilor preotului Vasile Fodorut care slujeste la bisericuta de lemn de pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Localnicii spun insa ca totul ar fi o facatura si ca cei doi batrani ar fi in scandal de peste 20 de ani cu o alta familie din localitatea care ar fi in stare sa le faca rau.

Seful de post din localitatea maramureseana a sustinut ca politistii din cadrul serviciului de Crima Organizata ar fi avut asupra lor mandate de perchezitie si l-ar fi rugat pe acesta sa-i insoteasca pana la domiciliul celor doi batrani.

El a precizat si ca oamenii legii au gasit un sac de canepa in spatele sopronului, in gradina, dar sustine ca intamplarea e accidental, batranii nestiind ca planta e interzisa. Localnicii declara ca pe vremuri toata lumea cultiva caneva din care se extrageau fibrele si se faceau prosoape. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Marmures Voichita Zehan ne-a declarat in zona se efectueaza verificari procedurale, ancheta fiind in plina desfasurare.

La Vadu Izei, este prima interventie de acest gen care se face in comuna, ceea ce a raspandit panica in randul localnicilor determinandu-i pe acestia sa vorbeasca doar in soapta, sau sub protectia anonimatului despre perchezitia celor de la Crima Organizata.

In acest caz se pun foarte multe semen de intrebare. Cum a ajuns canepa in gradina batranilor, ce faceau acestia cu ea, si daca intradevar este o inscenare pana unde ar fi dispusi sa mearga raufacatorii si lista intrebarilor ar mai putea continua. Oricare ar fi rezultatul cercetarilor este clar ca pericolul nu vine din partea acestor batrani ci din partea retelelor de crima organizata. Bine ar fi sa se ocupe cei abilitati de acest aspect si nu de doi batrani amarati.

TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu