- Publicitate -
Ad imageAd image

Doi romani acrobati au jefuit trei apartamente intr-o singura noapte

Ad imageAd image

Doi romani de 18 si 19 ani au fost arestati in noaptea de luni spre marti la Roma, dupa ce au jefuit trei apartamente. Hotii acrobati au fost prinsi in flagrant delict in cel de-al patrulea apartament, informeaza marti comisariatul de politie din Fidene.

Politistii de la comisariatul din Fidene /un cartier periferic al Romei/ au deschis inca din septembrie o ancheta cu privire la mai multe denunturi de jafuri in locuinte in zona Talenti din Roma. Dupa ce au constituit harta apartamentelor jefuite si in urma interceptarilor telefoanelor furate, politistii au reusit sa ii aresteze pe cei doi romani.

Ei sunt acuzati de alte zeci de jafuri in apartamente din care sustrageau telefoane, laptop-uri, bijuterii, portofele si alte obiecte care nu ocupau prea mult spatiu in ghiozdane. Romanii se catarau pe balcoane si ferestre pentru a intra in casa.

„Primele semnalari le-am primit luni seara la ora 21.00 si am trimis imediat o patrula in zona. Primele trei apartamente jefuite erau in acelasi bloc si am inteles ca hotii nu erau departe. Politistii au alertat vecinii care s-au mobilizat si la al patrulea apartament i-am prins in flagrant. Politistii nostri ii asteptau cu catusele si pe scari, au gasit ghiozdanele cu obiectele furate si cu unelte folosite pentru a deschide ferestrele”, a declarat pentru Agerpres comandantul Paolo Volta de la Comisariatul Fidene Serpentara.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu