- Publicitate -
Ad imageAd image

Volei Divizia A1: Stiinta Explorari Baia Mare – Tomis Constanta: 0-3 – Am acumulat a treia infrangere din patru meciuri jucate

Ad imageAd image

In cadrul etapei a patra din Divizia A1 masculina de volei, Stiinta Exploari Baia Mare a fost invinsa pe teren propriu Tomis Constanta cu scorul de 3-0 (26-24, 25-23, 25-16). Aceasta fiind cea de a treia infrangere a baimarenilor in patru meciuri disputate.

Primul set s-a disputat sub semnul echilibrului, baimarenii reusind sa tina pasul cu echipa de la malul marii care sa impus in cele din urma dupa 29 de minute de joc cu 26-24.

Setul doi apartine formatiei gazda pana aproape de final, sportivii antrenati de Marius Botea si Sorin Pop au condus jocul in acest set inca de la inceput, distantandu-se treptat pana la 6 puncte (17-11) insa din acest moment baimarenii au mai reusit doar 6 puncte, in timp ce oaspetii au punctat de 14 ori si si-au adjudecat setul. Ultimul set a fost la discretia constantenilor care au profitat pe deplin de greselile baimarenilor, in special cele din faza defensiva, si au castigat detasat setul.

Stiinta Explorari: Veber, Neamt, Kecskemeti, Teusan, Pastean, Tofan, Didorciuc, Socaciu, Negrean, Cocis, Raileanu Tutea. Antrenori: Marius Botea, Sorin Pop.

Tomis Constanta: Ditlevsen, Macovei, Chitigoi, Plotyczer, Janosik, Bahov, Lescov, Mihaila, Spinu, Merkushev. Antrenori: Viktor Sidelnikov, Razvan Parpala.

Evolutia scorului:

Set 1: 6-6, 6-8, 10-10, 10-13, 12-16, 17-17, 22-22, 24-26.

Set 2: 6-2, 8-4, 12-8, 16-11, 17-11, 19-16, 21-21, 22-23, 23-25.

set 3: 5-5, 5-8, 6-10, 13-16, 15-19, 14-20, 16-25.

La finalul meciului antrenorul echipei Tomis Constanta, Viktor Sidelnikov, s-a declarat multumit de victorie obtinuta de elevii sai, declarand ca a fost dificil obtinuta in conditiile in care echipa pe care o antreneaza este nevoita sa se lipseasca, din cauza accidentarilor, de cativa jucatori importanti.

„A fost un meci greu, pentru noi a fost cu atat mai dificil cu cat avem cateva absente notabile in echipa, cativa jucatori accidentati. Se simte lipsa liberoului nostru, din pacate el va mai sta o vreme departe de teren. Important este ca baietii, chiar daca au avut momente de cadere, au reusit sa revina si sa castige meciul. Suntem multumiti, chiar bucurosi pentru acesta victorie.” a declarat Viktor Sidelnikov.

Antrenorul formatiei Stiinta Explorari, Marius Botea a admis ca echipa sa a facut nenumarate greseli nepermise, in special la preluare.

„Am intalnit o echipa buna, care insa astazi nu a facut un meci foarte bun. Noi am avut sansa noastra, un prim set echilibrat, iar in setul ne-am aflat la conducere pana aproape de final, insa am facut mult greseli nepermise, in special la preluare, ceea ce a permis echipei din Constanta sa revina si sa castige. Din pacate Kekskemeti acuza o accidentare, am fost nevoiti sa il schimbam definitiv, si absenta lui in ultimul set s-a vazut in jocul nostru. Speram insa sa nu fie nimic grav.” a declarat Marius Botea.

sport local

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu