- Publicitate -
Ad imageAd image

DNA s-a sesizat din oficiu si verifica presupuse fapte de coruptie privind organizarea Euro 2012. Mircea Sandu printre invinuiti

Ad imageAd image

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie s-au sesizat din oficiu si efectueaza verificari privind presupuse fapte de coruptie in urma carora anumiti membri ai Comitetului executiv al UEFA ar fi favorizat la organizarea Campionatului european de fotbal din anul 2012 doua tari in detrimentul altei tari.

Presa centrala a relatat ca presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, s-ar numara printre membrii Comitetului Executiv al UEFA suspectati ca ar fi primit bani pentru sustinerea Poloniei si Ucrainei la organizarea Euro 2012.

Mircea Sandu a remis un comunicat in care cere mai multor ziare sa dezminta informatiile publicate in legatura cu posibila sa implicare in acest scandal de coruptie. Sandu precizeaza ca nu se exista nicio dovada despre implicarea sa si asigura intreaga opinie publica de faptul ca persoana sa ”nu a fost si nu va fi niciodata asociata cu ceea ce inseamna coruptie”.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu