- Publicitate -
Ad imageAd image

Patru cetateni romani retinuti de Politia de Frontiera Maramures, pentru contrabanda cu tigari

Ad imageAd image

Politistii de frontiera maramureseni au retinut, in flagrant, patru cetateni romani in timp ce incercau sa introduca ilegal in tara 68 baxuri tigari (33.962 pachete) de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la aproximativ 290.000 lei.

Pe timpul actiunii, politistii de frontiera au observat in imediata apropiere a frontierei de stat, in masivul Pop Ivan, la aproximativ 1.700 m altitudine in Muntii Maramuresului, un grup de persoane care transportau dinspre linia de frontiera spre interior mai multe colete voluminoase pe care le-au incarcat intr-un camion.

In acel moment, lucratorii Politiei de Frontiera Maramures au actionat pentru prinderea in flagrant a contrabandistilor fiind retinute patru persoane. Acestea au fost identificate ulterior ca fiind Florin L., Vasile C., Ioan L. si Stefan C. din localitatea Repedea.

In urma inventarierii celor 68 de colete a rezultat cantitatea de 33.962 pachete tigari de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 290.000 lei.

Politistii de frontiera le-au intocmit celor patru barbati dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu