- Publicitate -
Ad imageAd image

Doi cetateni din Siria si Western Sahara au fost retinuti de Politia de Frontiera Maramures, pentru trecere ilegala a frontierei

Ad imageAd image

Doi cetateni din Siria si Western Sahara, care intentionau sa ajunga ilegal in spatiul Uniunii Europene, au fost retinuti de politistii de frontiera maramureseni.

„Vineri dimineata, cele doua persoane care nu isi justificau prezenta in zona frontierei de stat, au fost surprinse de lucratorii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

Acestea au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera Valea Viseului pentru continuarea cercetarilor. Din primele verificari a rezultat faptul ca barbatii nu vorbeau limba romana si au fost identificati ca fiind, Faiz. H, in varsta de 32 ani, din Siria, si Hassan B., in varsta de 35 ani, din Western Sahara”, a declarat Radu Lungu, purtator de cuvant al IJPF Maramures.

Cele doua persoane au declarat ca vin din Ucraina si intentionau sa ajunga in vestul Europei pentru a-si gasi un loc de munca.

Politistii de frontiera le-au intocmit cetatenilor dosar penal pentru savarsirea infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu