- Publicitate -
Ad imageAd image

Miron Cozma: “Poporul asta este invins, eu nu!”

Ad imageAd image

In interviul acordat www.e-politic.ro, Miron Cozma, considera ca singura soluție pentru indepartarea Guvernului Boc este declansarea grevei generale in toata tara. Cozma ii acuza pe premierul Boc si, mai ales, pe presedintele Basescu, ca nu respecta articolul 47 din Constituția Romaniei, care ii obliga “sa ia masuri de dezvoltare economica”. Fostul lider al minerilor spune ca “guvernul Boc este penibil” si considera ca “Tara trebuie blocata, pentru ca Tara e a noastra, nu a lor!”.

„Parerea mea e ca sindicatele ar trebui sa declanseze greva generala! Greva generala la nivelul tuturor serviciilor statului! Daca cei din Finanțe au probleme si li s-au taiat drepturile, daca politistii au probleme si li s-au taiat drepturile, daca profesorii si medicii au probleme si li s-au taiat drepturile, atunci greva trebuie organizata la nivel de tara!

Tara trebuie blocata, pentru ca Tara e a noastra, nu a lor! Altfel, ei huzuresc in continaure pe banii nostri, in masinile lor elegante, in Mercedesurile lor elegante, si asa mai departe!

E sfidatore atitudinea lui Boc si a intregului guvern!

Ca sa nu spun ca pe mine, pur și simplu, m-a oripilat, pozitia acestei individe, Elena Udrea! Cine este, dom’le, Elena Udrea, in Romania? Cine este ea, ca sa decida toate lucrurile in tara asta? Cine este Boc? Cine este, pana la urma, Basescu? Sunt oameni ca si noi!

Daca romanii nu vor face ceva, le plang de mila!

Eu am solutii, foarte multe solutii, inclusiv sa-i scap pe romani de acesti indivizi!

Eu am posibilitatea sa traiesc in strainatate, dar nu vreau sa plec din tara mea pentru ca nu vreau sa ma consider un invins! Poporul asta este invins, eu nu!”, a declarat Miron Cozma.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu