- Publicitate -
Ad imageAd image

Bizo, mai fa o tura! Consilierul-patiser ramane in ilegalitate – Colegii nu i-au aprobat depozitele ridicate abuziv in centrul orasului, pe domeniul public

Ad imageAd image

Consilierul local Aurel Bizo nu a reusit sa legalizeze o constructie ridicata abuziv pe domeniul public al Municipiului Baia Mare, tocmai in centrul orasului. La solicitarea viceprimarului Mircea Dolha, colegul sau de partid, proiectul a fost retras de primarul interimar Istvan Ludescher, scrie detectivuldepresasoc.ro.

„Eu il rog pe domnul primar sa retraga acest proiect, sa vedem daca Corpul de Control al Primariei a facut verificari si sa vedem cum putem concesiona acel teren, insa in nici un caz fara licitatie”, a afirmat Dolha in plenul Consiliului Local.

Consilierul social-democrat Aurel Bizo a ridicat mai multe depozite in spatele patiseriei pe care o detine, situata pe B-dul Bucuresti, din Baia Mare. In lipsa autorizatiilor, initial, s-a avut in vedere demolarea lor. Cum lucrul acesta nu s-a materializat, Bizo a mizat in continuare pe mana executivului Primariei, solicitand intrarea in legalitate a abuzivelor imobile. Mediatizarea acestui caz a avut un efect pozitiv, cel putin pentru moment. Proiectul nu a trecut, el fiind retras de pe ordinea de zi.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu