- Publicitate -
Ad imageAd image

Inedit: Ai vrea sa-i iei un interviu lui Cristian Anghel? Adreseaza-i o intrebare, prin intermediul ZiarMaramures.ro – Ce l-ai intreba pe fostul edil?

Ad imageAd image

La mai bine de o jumatate de an de la condamnarea ex-primarului Cristian Anghel, cazul Horea 46A ridica inca semne de intrebare. Pentru foarte multi baimareni, nu este nici pe departe clar de ce fostul edil a ajuns dupa gratii. E vinovat, nu e vinovat… parerile sunt impartite.

In cadrul singurei conferinte de presa organizate dupa condamnare si a unor interviuri acordate presei locale, Anghel a punctat anumite aspecte. Dar, cu siguranta, au ramas inca multe chestiuni de lamurit.

ZiarMaramures.ro si CinemarTV iti da sansa de a-i adresa o intrebare fostului primar, care se afla acum la Penitenciarul Baia Mare. Lasa un simplu comentariu la acest articol, in care sa precizezi expres intrebarea si numele complet.

Intrebarile vor fi grupate in cadrul unui interviu pe care Anghel a acceptat sa-l acorde pentru emisiunea Garda de Noapte, difuzata pe CinemarTV. In felul acesta s-ar elimina suspiciunea legata de subiectivitatea intrebarilor reporterului si a temelor abordate.

Acesta a fost de acord sa raspunda oricaror intrebari, indiferent de domeniul la care se refera, precizand, totusi, ca ar evita problemele legate de PNL si actuala conjunctura politica. In functie de disponibilitatea conducerii Penitenciarului, interviul ar putea fi realizat in cursul acestei saptamani.

Asteptam intrebarea ta, in sectiunea de comentarii de mai jos.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu