- Publicitate -
Ad imageAd image

Caricatura zilei: Cristian Anghel ar putea ramane fara titlul de „Regele Bordurilor” – Vezi cine trage tare sa-l detroneze

Ad imageAd image

Nu-i director ca Barbul si nici afacere ca bordura, am putea parafraza o vorba romaneasca, uitandu-ne la modul in care viitorul city manager al urbei gestioneaza problema lucrarilor de investitii. Nu e lucrare la vreo strada din oras, in care sa nu vedem sute de borduri stivuite pe trotuar, asteptand a fi montate. Iar cand trotuarele nu mai ajung, e bun si mijlocul drumului, unde se da liber la bordureala.

E bine ca se lucreaza, e bine ca se investeste, e bine ca vrem un oras frumos, dar parca tot argumentul acesta l-am folosit si in urma cu doi-trei ani, cand in aceleasi locuri s-au montat bordurile pe care acum le aruncam ca expirate, crapate, degradate de nu e drept si adevarat.

Ori poate Vasile Barbul s-a gandit a-i sufla lui Cristian Anghel, care mai are cateva luni de asteptat la Penitenciarul Baia Mare, titlul de „Regele Bordurilor”. Sau, de ce nu, Barbul a inteles care e miscarea cu bordurile si cati bani se pot face cu o chestie aparent lipsita de importanta. Pe unde trece, omul mai lasa si cate o bordura. O caricatura de Mihai Matei.

ZiarMaramures.ro


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu