- Publicitate -
Ad imageAd image

Mexic: Rafuiala intre cartelurile de droguri – 15 tineri, mitraliati de un comando inarmat, in timp ce participau la o petrecere

Ad imageAd image

Cel putin 15 tineri au murit, iar alti opt au fost raniti in dimineata zilei de sambata, in orasul de frontiera Ciudad Juarez, cea mai violenta localitate din Mexic, in momentul cand un comando inarmat a tras in participantii la o petrecere, a informat ziarul Juarez Hoy pe pagina sa web, transmite Efe.

Atacul a avut loc in jurul orelor 23.30 intr-o casa unde un fotograf al Efe a descoperit mai multe cadavre care urma sa fie ridicate de autoritatile judiciare.

Un numar de 11 tineri au murit la fata locului, in timp ce o fata de 15 ani a decedat in timp ce era transportata la Clinica 66 a Institutului Mexican de Asigurari Sociale. Alti trei adolescenti si-au pierdut viata la spital, iar printre raniti se afla si o fata de 7 ani.

Intr-un eveniment similar, alti 15 tineri au fost asasinati de un grup de ucigasi platiti, in timp ce participau la o petrecere la data de 31 ianuarie, in zona Villas de Salvarcar, tot in Ciudad Juarez. Mai multe persoane au deja retinute pentru implicarea in acest masacru.

Cartelurile de droguri isi disputa de mai multi ani controlul in Ciudad Juarez, aflat la frontiera cu El Paso (Texas, Statele Unite), si unde in acest an s-au inregistrat peste 2.300 de asasinate, cu o medie de 9 morti in fiecare zi.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu