- Publicitate -
Ad imageAd image

Social-democratii sustin ca nu negociaza functii, prioritara fiind indepartarea Guvernului Boc

Ad imageAd image

Partidul Social Democrat respinge speculatiile de presa privind negocierile pe functii între partidele de opozitie pentru formarea Guvernului de criza, precizand ca nu discuta la acest moment despre functii, a informat un comunicat al Biroului de presa al partidului.

„Prioritatea PSD este îndepartarea Guvernului Boc, obiectiv pentru care depune toate eforturile necesare. PSD atrage din nou atentia asupra intentiilor imorale ale PDL de a interzice parlamentarilor democrat-liberali, si chiar tuturor parlamentarilor coalitiei, sa isi exercite votul la motiunea de cenzura. PSD isi reafirma apelul catre conducerea PDL pentru a-i lasa pe parlamentarii democrat-liberali sa se prezinte si sa isi exercite votul la motiunea de cenzura. Doar asa romanii vor putea vedea cine mai sustine in mod real acest Guvern”, subliniaza sursa citata.

PSD sustine necesitatea indepartarii cat mai rapide a actualului Guvern si spera in formarea unei noi majoritati, care sa permita instalarea unui Executiv de criza. „PSD considera ca zvonurile aparute in media privind presupuse negocieri pe functii au menirea de a afecta eforturile pe care opozitia le face in directia indepartarii Guvernului Boc”, mai spune comunicatul social-democratilor.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu