- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal Champions League: Bayern Munchen – CFR Cluj: 3-2 – Am pierdut cu trei goluri facute cadou nemtilor

Ad imageAd image

CFR Cluj a fost invinsa de Bayern Munchen cu scorul de 3-2 (2-1), marti, pe ”Allianz Arena”, intr-un meci din etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal, Grupa E.

Dupa un meci ciudat, in care clujenii au facut trei goluri cadou bavarezilor, Bayern s-a impus prin autogolurile lui Ricardo Cadú (32) si Cristian Panin (37) si reusita lui Mario Gomez (77), tot un fel de autogol. Pentru CFR au marcat Ricardo Cadú (28) si Juan Emanuel Culio (86).

CFR a irosit o sansa foarte mare de a profita de situatia grea a lui Bayern, dar gafele incredibile, impletite cu un ghinion teribil au facut ca echipa lui Sorin Cartu sa piarda la Munchen.

Decimata de accidentarile lui Breno, van Buyten, Contento, Ribéry, Robben, van Bommel, Alaba, Olic si Klose, cu Demichelis doar pe banca de rezerve, Bayern a aratat ca are probleme in prima parte a meciului. Badstuber (20) a semnat, totusi, prima ocazie notabila a partidei, dar un minut mai tarziu Piccolo a ratat o ocazie uriasa la poarta lui Butt, reluand din 3 metri peste transversala. CFR a reusit sa deschida scorul in urma unei faze similare, cu De Zerbi centrand lung, de unde Cadu a marcat cu capul la coltul scurt: 0-1 (28).

Pentru clujeni au urmat minute de cosmar, in care si-au marcat doua autogoluri stupide, in urma unor balbaieli, la care bavarezii au fost mai mult spectatori: Kroos a trimis o minge in fata portii, balonul l-a lovit pe Cadu si s-a dus in plasa, sub privirile lui Stancioiu (32); mingea centrata din corner este trimisa nefericit spre portar de catre Panin, dar Stancioiu nu a inteles gestul cu fundasului sau si nu a reactionat (37), 2-1.

Echipa lui Sorin Cartu a avut sansa egalarii in ultimele momente ale primei reprize, cand Traore a scapat singur spre poarta, dar a sutat in bara (45+1).

In partea secunda, Bayern a jucat mai bine, a pasat mai mult, a avut o posesie covarsitoare a balonului, profitand si de pasul inapoi psihologic facut de clujeni. Kroos (55) si Badstuber (61) au avut ocazii foarte bune de gol, in timp ce CFR a fost aproape de a periclita poarta lui Butt, dar de fiecare data a lipsit ultima pasa.

In ultima parte a meciului, CFR a fortat si a avut o sansa buna de gol, prin Hora, al carui sut a fost respins in corner de Butt (71). Pe fondul acestei dominari, CFR a facut un nou gol cadou: Stancioiu a respins un sut al lui Kroos, iar Cadu a degajat mingea in Mario Gomez, de unde balonul a intrat in plasa. Culio a marcat din nou pentru CFR (86), care a mai avut de doi bani speranta pe final, dar s-a trezit prea tarziu.

In urmatorul meci din Champions League, CFR va juca pe teren propriu cu Bayern, pe 3 noiembrie.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu